Clickmed
programare rapida la medic

Cum sa trec peste? raspuns medic

Anxietate
Intrebare postata de Utilizator11614489449 cu 3 ani in urma

Buna seara, am avut o relatie de 3 ani care s-a terminat in urma cu 2 saptamani fix inainte de sarbatori. Problemele au inceput sa apara dupa primul an de relatie , el schimbandu-se complet, si pentru el cele mai importante persoane erau parintii si prietenii. Stateam de 1 an la el in casa si la fiecare cearta imi spunea sa plec ca e casa lui si ca vrea sa ne despartim. Ultima cearta mi-a spus acelasi lucru si acum arunca vina pe mine ca ne-am despartit. Nu a incercat sa vina dupa mine in schimb ma suna si imi spune ca ma asteapta acasa
Nu stiu ce sa fac si cum sa trec peste ca in ultimi 2 ani am suferit enorm de mult. Dupa ce am stat 2 saptamani despartiti a venit dupa mine , o luna a fost superb , dupa a venit sa discute cu ai mei sa ne mutam iar impreuna si ei i-au cerut sa stam o perioada impreuna desi in casa aveam partea noastra unde nu era nimeni , 2 saptamani a fost perfect dupa iar certuri , pe 24 m-a sunat mi-a făcut scandal si cand m-am dus sa imi iau toate lucrurile de la el se uita la un inel si mi-a spus ce de ziua mea adica azi urma sa ma ceara in casatorie. Nu stiu cum sa trec peste si ce sa fac!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum sa trec peste?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Psih. Stefania Budacu MPsih. Stefania Budacu este un medic autorizat SFM (acum 3 ani)

Buna ziua. Recomand psihoterapie cognitvi-comportamentala, pentru a va cunoaste mai bine potentialul si pentru a intelege de ce ati ales sa stati intr-o relatie abuziva. Probabil nu aveti o parere foarte buna despre dumneavoastra, poate... cine stie? - cu siguranta, dvs aveti raspunsurile, si veti deveni, in terapie, constienta de aceste raspunsuri, de nevoile emotionale si intelectuale...
Toate cele bune!

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.